RPG forum.

Основен партньор!

Вход

Забравих си паролата!Latest topics
» Да станем приятели
Пет Ное 08, 2013 5:12 pm by Alyssa

» или или
Пон Яну 21, 2013 5:43 pm by Ратма

» Целувка, секс, прегръдка, шамар или бира
Пон Яну 21, 2013 5:39 pm by Ратма

» ВНЕЗАПНО МАСОВО РП! ~ Огормния фонтан от водка на средата на площада.
Нед Яну 20, 2013 8:37 pm by Ратма

» Другарче за масово
Нед Яну 20, 2013 4:42 pm by Charlotte.

» Другарче за РП
Съб Яну 19, 2013 6:39 pm by Amanda Stark

» Всичко останало
Сря Яну 16, 2013 8:16 am by Holland Harley

» POTATOOO
Вто Яну 15, 2013 8:18 pm by Amanda Stark

» Никове в други форуми
Пон Яну 14, 2013 12:01 pm by Kyle Benningford

» За или против
Нед Яну 13, 2013 5:17 pm by Ратма

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 34, на Съб Юни 02, 2018 8:59 am
le Team
Статистика
Имаме 125 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Лени

Нашите потребители са написали 11231 мнения in 443 subjects

You are not connected. Please login or register

ВНЕЗАПНО МАСОВО РП! ~ Огормния фонтан от водка на средата на площада.

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

A.J.

avatar
Кръгът
Кръгът
И така мили мои съфорумници, решихме, че НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ рп-то да умира. И така, приканваме всички... АМА ВСИЧКИ, АМА ВСИЧКО ЩО МЪРДА да се включи. Имате огромен площад и фонтан с водка. Пишете каквото ви дойде наум. Не много дълги постове.. 10, 20 реда са повече от достатъчни. Ако искате, закачете се за този преди вас. Ако искате чакайте някой да ви заговори, няма никакво значение, ако искате пуснете 2 поредни поста, правете каквото искате, само ПИШЕТЕ РП! Щото за това са рп форумите нали <3
Хващайте се на хорото и а'ре, давайте всички...
Аз започваммм....


Трудно ми е да призная какво точно ми се искаше да направи в онзи момент. Да облека розов зубер с ръкави или да се заровя в планина от пясно изпечение бухти.
Всъщност не е толкова трудно, но както всички знаем, в желанието му е майката.
Истината е, че умирах да скоча в градкия фонтан. Жалко обаче, че за заблудените души като моята не бе известно, че всеки ден, същият този фонтан от зареяните ми мечти се пълнеше с нещо, което хората от клуба на анонимните въздържатели не биха одобрили. Ама въобще.

Жалко е също че го разбрах твърде късно.
Потънал под вълните от спиртната течност, се надигнах, молещ за глътка въздух. И незабавно щом я получих, думите излетяха от устата ми без разрешение.

- Мамка му... Очите ми! Горят! Очите ми! Мамка му, щраус с банджо ще си платиш!


_________________

Going straight to you, turning back and wondering why....
The Beginning of Nothingis the Middle of the End

Emili Clark

avatar
Останалите
Останалите
Разхождах се по улиците и мислех какво ще правя тази вечер..По едно време покрай мен претичаха две момичета и говореха за някакъв фонтан от водка на средата на площада.Още щом чух,че става въпрос за водка и тръгнах след тях.
Като пристигнах,видях първия заблудил се.Беше някакво момче,което явно не знаеше,че фонтана е пълен с водка.Чуваха се само крясаците му.Аз спокойно си намерих една чаша и си сипах от намитката.Погледнах момчето и му се изсмях в лицето..
- Ти наистина си много глупав!!
Не спирах да се смея ама с глас..


_________________


HI unicorns^^ Smile for me..Spoiler:
I wanna do bad things with you

Kyle Benningford

avatar
Гилдията
Гилдията
Кой да знае.. Пардон, кой да се сети, че бръшляна предизвиква внезапен сърбеж по тялото? особено ако ботаническото наименование на въпросния бръшлян е "Сърбел"?
Е, да, правилно. Не Кайл е правилния отговор на този така уместен въпрос.
С глава твърде обременена от задължения по работата на Гилдията и плюс твърде неприятните случки с хазяйката, Бенингфорд бе тръгнал като маносан хипопотам, накъдето го дръпнеше носа му.
Много е важно на споменем, че не носа му го заведе при водката. Вроденото му деветнадесето чувство го направи и то без спънки. Но, това е друга история, която ще разкажем друг път.
Премрежените му очи зашариха наоколо, в опит да абсорбират това което се намираше пред тях. Уви, твърде неуспешно. Ала противно на всички очаквания, слуха му бе този, който не се предаде. И отново, противно на всички очаквания, защото по-голям идиот в окръга не бихте намерили.
Та същият този супер-турбо незаспиващ слух на Кайл, го дари с ценната информация на безсмисления разговор, воден между.. ами хора. Нещо, прекалено сложно за да бъде определено, може би.
А Бенингфорд не пропусна да се обади неподготвен.
- Напротив, това е гениално! - и секунда по късно се намери по очи в разлюлялата се водка. Ах, горките минувачи, имали лошият късмет да бъдат около фонтана в този момент. Определено нямаше да останат доволни от резултата по дрехите и. За сметка на това обаче, служителите в химическото чистене, щяха да ги приемат с отворени обятия.


_________________

I scream for you
To be the last one standing.And teach me wrong from right.And I'll show you what I can be.


Emili Clark

avatar
Останалите
Останалите
Не знам какво им ставаше на всички момчета.Докато седях и се смеех на единия,другия скочи във фонтана и ме намокри.Обърнах се към него и го погледнах нацупено.Той разбира се беше много доволен,че намокри всички около себе си..
- Внимавай повече другия път! Заради теб цялата съм мокра.
Казах сърдито и не спирах да го гледам накриво.Много мразех дрехите да са ми мокри..Той щеше да си плати!
Странно беше,че нямаше много хора.Все пак това си беше фонтан от водка.Кога друг път ще се види нещо подобно!..


_________________


HI unicorns^^ Smile for me..Spoiler:
I wanna do bad things with you

Misa Wel.

avatar
Революционерите
Революционерите
Пирует.
И два и три...
Цоп...
Миса, моя малка гелоиньо, защо падна във водопада? Една млада и не толкова прилежна дама като теб не бива да бъде заварвана в такова окаяно състояние. Но вие не познавате добре Миса, аз само я упреквам, но това не беше нищо ново под небосклона. Тя беше дутунце..като малко пеленаче което нямаше нито едно преграшение. Ето. Сега беше поредният път в който беше решила да упражнява неспокопосаните си танцуви..балетни, както тя ги нарича стъпки. А тя не може да танцува. Това е цялата трагична участ на моят героиня.
Хората насядали да си побъбрят около примамливият, безочливо скъп фонтан, бяха впрели блудните си очи в детското телце на Миса което беше покрито с водка, а на снежнобялото и личице е изписана жива радост, че е в центъра на вниманието. На хората им стана забавно. Жалко мила моя, че ти така и не разбра, че те се смеят на теб, а не с теб.
Каквито фонтаните в един град, такива и хората. Да това беше от онези не до толкова мъдри мисли на Миса, която за това пък нито един път през целият си живот не се беше почуствала тъжна. За нея лоши хора нямаше, имаше само наистина лоши предмети.


_________________
the world is not enough
BUT IT IS SUCH A PERFECT PLACE TO START MY LOVE
AND IF YOU'RE STRONG ENOUGH TOGETHER WE CAN TAKE THE WORLD APART

Ратма

avatar
Линариан вървеше по площада. Бе пъхна ръце в джоба на шлифера и не си беше сложил качулката Трябва да се знае, че той беше отскоро, само от няколко в града и това бе първото му идване в тази му част. На площада имаше не малък брой смъртни, както и няколко вампира. Естествено, поради гореспоменатата причина Ратма не би могъл да каже дали обикновено посетителите не са повече или по - малко. Едно момиче привлече вниманието му. Всъщност не толкова самото момиче, колкото танцовите й движения, по - скоро опитите за такива и това, че цопна във фонтана.Е и силната миризма на водка, донесена от вятъра към носа му.
- Кой се е натряскал така - измърмори той.

Amanda Stark

avatar
Аманда се появи на площада като от нищото. Беше облечена в семпла малка черна рокля. Косата й беше пусната свободно по голите й рамене. Очите й блестяха със странна светлина. Внимателно се приближи до фонтана и се загледа в пияното момиче, което се движеше със странни, подобни на танц, движения. "Жалка картинка..." - помисли си с погнуса и отвращение Аманда. Ненавиждаше всякакъв род пиянство, защото според нея да се натряскаш и да започнеш да дрънкаш безкрайни тъпотии на останалите бе крайна проява на слабост и беззащитност. Тя беше ловец. Надушваше страха и безпомощността от много километри. Обичаше мириса на ужаса на жертвите си, но и същевременно се отвращаваше от същия този "аромат". Доста объркано... Докато гледаше как мокрото момиче се изправя във фонтана от водка, на Аманда й се прииска да изсмуче кръвта й. Но не тук, не сега... Може би някой друг път, в тъмна уличка. Вниманието й беше привлечено от странна, но позната миризма. "Хибрид... Ангелска кръв, примесена със..." - замисли се с любопитство тя. В този момент го видя. Беше застанал точно срещу нея, от другата страна на фонтана. Сякаш не я виждаше, май се бе загледал в цирка по средата. Със скоростта на светлината Аманда се приближи до него, издърпа го назад из уличките на града със същата бързина и му прошепна със зловещ глас:
- Здравей, хибриде!
Очите й почервеняха и устата й се отвори в готовност за захапка. Острите й зъби блеснаха в мрака. Щеше да й се услади. Точно тогава той...


_________________
Ратма

avatar
Линариан не употребяваше алкохол. Нито пък пушеше. Да не говорим за някои по - силни вещества. От друга страна рядко се бъркаше в делата на другите, освен ако не го засягаха или не се налагаше да се намеси. Така, че ако някой решеше да се напие това си беше негова или нейна работа. Освен това мирисът на алкохол май не идваше само от танцуващото момиче. Както се бе загледал някой бърз като светлината го грабна и замъкна към малките улички. Вампир. Всъщност вампирка. Докато го мъкнеше я прецени като млада. Най-много на половин хилядолетие. И очевидно възнамеряваше да се храни от него. Да я убиеше ли заради подобно нахалство, да я подчини ли или да й даде втори шанс? А той трети не даваше, освен в много, ама наистина много редки случаи.Избра последният вариант. Но все пак не би оставил нещата просто така. Тъмно сините му очи придобиха чисто бял цвят, нещо което бе наследил от Лилит, ръката му се стрелна напред, потъна в тялото й и хвана сърцето й
- Днешните вампирчета - заговори той с равен, лишен от емоции глас, а обикновено така си говореше - много са се разхайтили.

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите